• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • Tesis y disertaciones
    • 4. Bachillerato
    • Facultad de Ingeniería y Arquitectura
    • Ingeniería de Industrias Alimentarias
    • Search
    •   DSpace Home
    • Tesis y disertaciones
    • 4. Bachillerato
    • Facultad de Ingeniería y Arquitectura
    • Ingeniería de Industrias Alimentarias
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Optimización de las concentraciones de sales diferentes al sodio en la elaboración de pan 

    Nuñez Zuñiga, Karen Edel (Universidad Peruana Unión, 2019-12-02)
    En el Perú, el consumo de sal es un problema de salud cuya ingesta supera la necesidad fisiológica, el consumo percápita del pan es 35 kilogramos/persona/año (96g/persona/día), con un contenido de sodio en pan alrededor ...

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    alicia
    la referencia
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    Nuñez Zuñiga, Karen Edel (1)
    Subject
    Hipertensión (1)
    Optimización (1)
    Otras ingenierías y tecnologías (1)
    Reducción de sal (1)Sodio (1)... View MoreDate Issued2019 (1)Has File(s)Yes (1)

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    alicia
    la referencia
    Theme by 
    Atmire NV